Äppel- och valnötsfyllda lårfiléer.

En god och lättlagad kycklingrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 äpple
  • 1 lök
  • 25 g valnötter
  • Smör
  • 1 ½ msk färsk timjan el 1 tsk torkad
  • 500 g kycklinglårfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g kesella

Gör så här

  1. Skala och hacka äpple, lök och valnötter. Fräs lök och äpple i smör ett par min. Blanda i valnötter och hackad timjan. Vik ut lårfiléerna, salta och peppra. Fördela hälften av fyllningen på dem. Vik ihop och bryn runtom i smör. Stek färdigt i 200 grader i 15 min. Blanda resterande fyllning med kesella och servera som sås till kycklingen, gärna med grillade grönsaker.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept