Andreas quorngryta med crème fraiche-dip

När vi känner för lite vegetariskt på fredagsmiddagsmyset.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 pkt Quornbitar ca 300g
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 påse Fajitamix
  • 1 dl vatten
  • Körsbärstomater
  • Crème fraiche dip:
  • 2 dl crème fraiche
  • 1-2 msk grön pesto
  • Couscous
  • Tortillabröd

Gör så här

  1. Hacka paprika och lök, bryn dem tillsammans med qournbitarna.
  2. Blanda ner fajitamixen och vattnet koka ihop alltsammans några min.
  3. Strö över körsbärstomaterna skurna i 4 klyftor och blanda ihop allt.
  4. Lägg röran på tortillabröd med kokt couscous och crème fraiche-dip.
  5. Vik ihop brödet som en wraps.

Kommentarer

Väldigt enkelt att göra och gott! Får att variera mycket också och man tar de tilbehör man själv gillar. Själv struntade jag i couscousen och tod en tacobåt ist med gukkamukka. Mumma!
Mycket gott och lättgjord! Vi är bara två, men jag kan ju säga att det blev inte hälften över! :-D
Här kommer bilden

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr