Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
En rätt vi skapade på LÖX i Mexico City inspirerad av en rätt av Bo Bech från restaurang Paustian i Köpenhamn. Likheten är avocado (ursprung Mexiko) och rom men vi ändrade presentationen, lade till pilgrimsmusslorna och gör en citronolja som smaksättare. Bo Bechs recept presenterades i en artikel i den mexikanska tidningen Reforma de 18 januari 2008.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat