Bästa potatissalladen there is!

En lätt och frisk potatissallad som inte blir så där övermäktig i smaken och som kanske passar den som vill tänka lite på hur mycket majonnäs man stoppar i sig!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 12-16 potatisar (beroende på storlek)
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl créme fraiche
  • 2 dl bostongurka
  • 1 rödlök
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Kryddor av eget tycke och smak

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen och ställ den svalt efter det att den är färdig.
  2. Vispa vispgrädden, hacka rödlöken och blanda i resterande ingredienser i en stor skål. (Jag brukar använda svartpeppar, salt, vitpeppar och grillkrydda)
  3. Finhacka den kalla potatisen, blanda ihop med 'geggan' och låt stå ca 1 h.
  4. Passar kanonbra till grillat, men funkar lika bra till fisk eller köttbullar!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept