Bakpotatis med ägg- och spenatröra

Fräsch röra gör bakpotatisen både läcker och nyttig.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 4 ägg
  • 3 dl hackad färsk spenat
  • 250 g Kesella
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Tvätta potatisen.
  3. Stick några hål i potatisen.
  4. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim.
  5. Hårdkoka äggen 8-10 min.
  6. Skala och mosa äggen med en gaffel.
  7. Blanda ägg, spenat, Kesella, pressad vitlök, salt och peppar.
  8. Servera potatisen med röran och en sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept