Bönsallad med halloumi

En utmärkt lunchrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 burkar cannelonibönor à 400 g
  • 4 msk grön pesto
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 ask gula pärltomater
  • 1 ask röda pärltomater
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 påse rucolasallad, 70 g
  • 1 paket halloumiost, 250 g
  • 1 msk olivolja
  • 1 persiljekvist som dekoration

Gör så här

  1. Häll av bönorna och skölj ordentligt. Blanda bönor, pesto och persilja i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skölj tomaterna och blanda ner i skålen tillsammans med hackad rödlök. Lägg upp rucola på ett uppläggningsfat och toppa med bönblandningen. Skiva osten i en halv centimeter tjocka skivor.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja och stek osten på bägge sidorna i några minuter. Lägg osten på salladen och dekorera med en persiljekvist.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept