Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Första referensen om dessa brända mandlar i Spanien var Monasterio de Benedictinas de Santa María de Dueñas i Alba de Tormes Salamanca, 1835; och det finns flera recept på Internet som du kan lära sig att laga brända mandlar av, men idag ville jag inte laga traditionella brända mandlar eftersom jag ville ha mandlar med en smak av julkryddor. Du kan läsa mer om detta recept och mer på min blogg Soleado.se [ http://soleado.se/branda-mandlar-med-julkryddor/ ] Nu kör vi!
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…
recept från internet