Brysselkålspasta

Det finns bara 5 ingredienser i den här enkla och goda pastasåsen där brysselkålen har huvudrollen. Krångligare än så här behöver det inte vara för att få till en god middag!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Pasta för 4 personer
  • 400 g brysselkål
  • 1 rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 2½ dl grädde
  • 2 tsk torkad dragon
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa brysselkålen och skär bort den hårda roten. Skiva sedan brysselkålen hyfsat fint. Hacka rödlöken.
  2. Fräs kål och rödlök i lite olja tills allt har fått fin färg och mjuknat. Rör ner senap, grädde, torkad dragon, salt och peppar. Låt puttra på under lock i ca 5 minuter eller tills kålen är mjuk.
  3. Servera till den nykokta pastan.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept