Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Första gången jag smakade på caponata var på Sicilien, det var i början på 1960-talet, och jag skulle gifta mig där. Min f d svärmor var en underbar matmamma. På detta sätt gjorde hon sin caponata. Den är jättegod att bara äta som den är, kall eller varm spelar ingen roll. Underbar till grillat!
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat