Gott lite grovt bröd utan jäst
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Smaskig gryta med spännande smaker. Om jag inte har chana dal linser hemma så brukar jag laga den med vanliga kikärtor. Egentligen går det bra med vilka bönor eller linser som helst, bara de har lite tuggmotstånd. (Utseendemässigt skiljer sig chana dal från vanliga garbanzo-kikärter genom att de är mindre och mörkare i färgen. De är mer lika vanliga gula ärter till storleken än vanliga kikärter. Däremot beter de sig som vanliga kikärter när man tillagar dem).
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Glutenfritt tunnbröd som smakar lika bra som den ”vanliga” varianten med vete.
Detta recept innehåller mer ägg än ett vanligt pannkaksrecept, eftersom det mättar mer och eftersom det behövs för att binda ihop det glutenfria mjölet.…
recept från internet
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.
Snabbt och jättegott!