Chiligratinerad fisk med krabba

Glutenfritt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400-600 g färsk eller fryst fiskfilé, tex torsk eller kolja
  • 1 burk krabbkött, 170 g (Obs att frusna crabsticks innehåller gluten)
  • 3/4 dl hot chilisås
  • ½ dl finskuren dill
  • 1 dl crème fraiche

Gör så här

  1. Tina fryst fisk så att blocket går att skiva. Lägg fiskskivorna i ugnsfast form och salta lätt.
  2. Låt krabban rinna av. Blanda den med chilisås, dill och crème fraiche. Bred blandningen över fisken och grädda i 200-225 grader i 20 minuter. Toppa ev med mer dill.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…