Chilimarinerad torsk

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 3 msk olja
  • 4 msk chilisås
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk oregano
  • 1 krm peppar
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Om fisken är fryst bör den halvtinas och skivas. Lägg fisksken i en traktörpanna. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Låt stå 15-20 minuter. Vänd på fisken några gånger under tiden. Sjud därefter under lock i 5-7 minuter. Servera med ris.

Kommentarer

Oj wow, VILKEN god fisk det blev! Vi var liite fundersamma för vi tyckte inte den skulle smaka något med så lite kryddor i, men hej du. VILKEN suuuupergod fisk. En solklar 5:a, den kommer vi att äta fler gånger jag lovar.
Vilken toppengod middag!! Nyttig och lättgjord. Man kan använda vilken fast vit fisk som helst. Det blir mycket saftigare än det låter.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…