Cranachan

mums

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 125 g grova havregryn
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 msk flytande honung
  • 3 msk whiskey
  • 250 g kesella
  • 250 g hallon
  • 250 g björnbär
  • 6 toppar av färsk mynta

Gör så här

  1. Rosta havregrynen i en torr panna. Vispa grädden och bland i honung och whiskey. Rör så att det blir luftigt och mjukt. Vänd ner kesellan i smeten och ställ in det i kylen 2-3 timmar.
  2. Varva blandningen med bären (spara några till garneringen)och garnera med bär och mynta.
  3. Servera med shortbread (en skotsk kaka)

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…