Räk- och laxkorg
God förrätt med skaldjur, som går bra förbereda
Pestobuffé – Detta är två förrätter och två varmrätter som passar utmärkt till festligare tillfällen. Varför inte ha ett italienskt tema på nyår? I Italien äter vi ofta stora middagar som består av flertal rätter. Detta är fyra rätter som kompletterar varandra bra där jag använt pesto som en röd tråd genom menyn, en produkt som inte bara är god att använda till pasta utan även passar utmärkt som krydda i en mängd rätter. Komplettera med en pasta som mellanrätt och avsluta med något sött så har du en klassisk italiensk festmeny, säger Christian Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle och havet.
God förrätt med skaldjur, som går bra förbereda
Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…
Förrätt som blev en succé på midsommarbordet. Serveras i tunnbrödskorgar eller på knäckebröd.
En god förrätt av överbliven skinka, serverad på ett gott bröd
Denna goda sallad brukar vi bjudas på som förrätt hos svärföräldrarna. Riktigt god är den! Gör den helst en stund innan servering, annars kan…
God och vacker rätt. Fisken går självklart även att tillaga i ugnen men om man väljer grillen kan man passa på att grilla sparris…