Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Dessa bullar är så nära perfektion som man kan komma. Fördegen ger mer smak och gör dem saftiga och hållbara. Byt ut smöret mot samma mängd kokosolja och mjölken mot samma mängd kokosmjölk om du vill göra mjölkfria bullar. Om du använder kokosolja måste kokosmjölken vara rumsvarm, gärna kokosoljan också.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
Glutenfritt tunnbröd som smakar lika bra som den ”vanliga” varianten med vete.