Fish n chips

Panerad fisk med god remuladsås

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Panerad fisk:
  • 400 g torsk (valfritt)
  • 1 ägg
  • Ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Remoluadsås:
  • 2 dl crème fraiche
  • Knappt 1 dl majonnäs
  • 4 msk bostongurka
  • 2 msk färskt klippt dill
  • 1 citronskiva
  • Pommes frites

Gör så här

  1. Ta fram torsken och låt den tina i god tid innan du börjar laga så att det blir lätt att dela upp fisken i lagom stora bitar.
  2. Rör ihop remuladsåsen och in i kylen så länge du gör klart fisken.
  3. Skär upp fisken i lagom stora bitar, dränk bitarna i den ihoprörda ägget som är kryddat med saltet och pepparn. Dränk fisken sedan i ströbrödet och stek i en stekpanna tills de fått en fin färg.
  4. Servera med valfri potatistillbehör och reumladsåsen.
  5. Smaklig måltid!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr