Fisk med aivar relish

Superdupergott, ljuvliga smaker och lättlagat, kan inte bli bättre.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g torskfilé eller annan vit fisk
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm flingsalt
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 ½ dl aivar relish
  • 1 ½ dl finhackad persilja
  • 1 ½ dl riven parmesan eller annan ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i bitar och lägg i smord eldfast form, salta och peppra. Vispa ihop grädde, aivar relish samt blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken. Strö över osten och gratinera i ca 20 minuter.
  2. Servera med potatis eller ris och broccoli eller någon sallad.

Kommentarer

Vilken god rätt! Devinitivt görs igen. En 5:a
Detta var ett bra recept! Det var lätt att göra och gillade det verkligen. Kanske ingen festmåltid men jättebra till vardags. Ajvaren gav fiskrätten en helt annan smak än många andra fiskrätter, vilket var välkommet. Kommer att göras igen.

Liknande recept