Fiskbullar à la lechef

Härlig dansk rätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 750 g torskfilé
  • 100 g skorpmjöl
  • 3 hackade lökar
  • 1/2 dl citronsaft
  • 2 tsk kryddpeppar
  • 1 msk hackad dill
  • 2 msk hackad persilja
  • 100 g riven emmentalerost
  • 1 ägg
  • Mjöl till panering
  • Smör till stekning

Gör så här

  1. Lägg fiskköttet i en matberedare och blanda i skorpmjöl, lök, citronsaft, peppar, örter, ost och ägg och blanda väl.
  2. Forma färsen till ca 10 bullar, lägg i kyl i 15 minuter.
  3. Vända bullarna i mjöl och skaka av överblivet mjöl. Stek dem i en varm stekpanna i smöret 2-3 minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
  4. Serverar med en god remouladsås och sallad

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…