Flatbröd från Sardinien

Baka flatbröd inspirerade från Sardinien och välj dina tillbehör, enkelt och bra till plockmat.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 dl polenta
  • 4 dl mannagryn
  • 1.5 tsk salt
  • 1 dl sesamfrön
  • 3 dl ljummet vatten
  • Mjöl till utbaket

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda polenta, mannagryn, salt och sesamfrön.
  3. Tillsätt vatten och knåda ihop till en deg.
  4. Dela degen i åtta delar och kavla ut brödkakorna på mjölat bakbord.
  5. Lägg brödkakorna på bakplåtspapper och grädda i varm ugn 8-10 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…