Frusen hallondessert

måste måste ha

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g färska eller frysta, osötade hallon
  • 1/2 dl Sweet & Less
  • 200 g kesella
  • 1 dl mini fraiche
  • 2 äggulor
  • 2 äggvitor
  • Garnering:
  • hallon
  • citronmeliss

Gör så här

  1. Blanda hallon, kesella, mini fraiche, Sweet & Less och äggulor i en mixer och kör tills hallonen är finfördelade. Vispa vitorna till fast skum och vänd ner i smeten. Häll i en skål och sätt in i frysen i minst 4 timmar. Låt den frusna hallondesserten stå i rumstemperatur i ca 20 minuter före serveringen. Garnera med hallon och citronmeliss.

Kommentarer

vad är sweet & Less?
Mums vad gott.
Låter riktigt gott det där!

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr