Fylld kyckling med grönsakspytt.

Här får ni hela middagen på ett bräde, bara att sätta igång!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8-12 kycklinglårfiléer
  • 5 soltorkade tomater i olja
  • 10 urkärnade svarta oliver
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk matfett
  • Grönsakspytt:
  • 6 potatisar
  • 1 rödlök
  • 2 paprikor
  • 1 squash
  • 200 g champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Ädelsås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1-2 msk kycklingfond
  • 100 g ädelost

Gör så här

  1. Skala potatis och lök. Kärna ur paprikorna. Tärna potatis, lök, paprika och squash. Dela svampen i bitar och blanda allt med olja i en långpanna. Krydda ocg stek i ugn i 225°C ca 20 min.
  2. Vik ut lårfiléerna och lägg i strimlade tomater och skivade oliver. Vik ihop och bind om med bomullssnöre. Bryn runtom i matfett och krydda. Låt eftersteka i c:a 10 minuter.
  3. Koka upp crème fraiche, vatten och fond till såsen. Smula ner osten och låt den smälta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept