Fyllda skinkschnitslar ala viktväktarna

6 p / port.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 skinkschnitzlar ca 600 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 8 skivor salami
  • 100 g mozzarella i små skivor
  • Valfri mängd margarin

Gör så här

  1. Skiva mozzarellaosten. Krydda köttskivorna med salt och peppar. Lägg en skiva salami och en skiva mozzarella på ena halvan av schnitzlarna. Vik den dubbel och fäst med tandpetare. Stek schnitzlarna i margarin, ca 2-3 min på varje sida. Servera med pasta smaksatt med basilika och wokade grönsaker.
  2. Tips! Variera receptet och prova andra fyllningar, t ex 1 msk färskost med gräslökssmak och en tomatskiva.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept