Fyllda skinkschnitzlar med ost och skinka

En panerad schnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk fransk senap, ljus
  • Smör och olja, till stekning
  • Fyllning:
  • 4 skivor rökt skinka
  • 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost
  • Créme Bonjour Gräslök 100 g
  • Panering:
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 uppvispade ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 2 tsk persilja

Gör så här

  1. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek. Salta och peppra och bred senap och Créme Bonjour på alla skivor. Fördela fyllningen på schnitzlarna, och vik dom dubbelt.
  2. Panera schnitzlarna: Vänd dem först i vetemjöl sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd där jag blandar i persiljan. Hetta upp matfettet i en stor teflonpanna och stek schnitzlarna 5-6 min på varje sida.
  3. Servera med råstekt potatiskaka och svampsås.

Kommentarer

Super gott tyckte alla i familjen :)

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…