Gravad hjort med ankleverterrin

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 600 g hjortinnanlår
  • 100 g färdig, fryst ankleverterrin
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • salt och svartpeppar
  • 4 st sandwichringar (8 cm i diameter)

Gör så här

  1. 1. Skär den gravade hjorten i skivor och tärna i små tärningar. Blanda med olivolja, citron, salt och svartpeppar.
  2. 2. Lägg upp i sandwichringarna på tallriken och packa hårt. Skiva den frysta ankleverterrinen tunt över hjorten. Droppa lite olivolja och svartpeppar över om du vill.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr