Grön äggkräm

Gott på knäckemackan eller till den nykokta färskpotatisen.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 kruka gräslök
  • 1 kruka dill
  • 1 kruka basilika
  • ½ dl gräddfil
  • ½ dl majonnäs
  • 2 krm salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • ½ dl forellrom

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen. Skölj dem i kallt vatten, skala och hacka.
  2. Hacka gräslök, plockad dill och basilika.
  3. Mixa med gräddfil med en stavmixer till en kräm.
  4. Lägg i en skål.
  5. Tillsätt majonnäs och ägg i krämen, salta och peppra och smaka av med vinägern.
  6. Toppa med forellrom.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…