Grön bladstuvning

En stuvning som hör våren till

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1½ msk margarin eller smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 3-4 dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • 500 g späda blad av målla, spenat och maskros

Gör så här

  1. Fräs matfett och vetemjöl i en kastrull på svag värme. Späd med mjölken och låt stuvningen koka 3-5 minuter. Krydda.
  2. Rör ner de väl sköljda och eventuellt strimlade bladen i stuvningen och låt den koka ett par minuter.
  3. Servera bladstuvningen till köttbullar, stekta prinskorvar eller stekt fiskfilé.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…