Grönsaksfondue

Grönsaker och nudlar kokas i en enkel grönsaksbuljong som hålls varm i en fonduegryta.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ dl koncentrerad grönsaksfond
  • 1 tsk salt
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1 l vatten
  • Tillbehör:
  • 250 g risnudlar
  • 250 g färsk grön sparris
  • Ca 16 salladslökar
  • 125 g sockerärter eller sockerbönor

Gör så här

  1. Buljong: koka upp ingredienserna till buljongen i en gryta och håll den varm.
  2. Tillbehör: Lägg upp okokta risnudlar på ett fat. Det är till dessa det är bra med matlagningspincetter när nudlarna ska sjudas i grönsaksbuljongen.
  3. Ansa sparris, salladslökar och bönor och lägg upp på ett fat.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…