Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Här kommer ett syskon till Lemon curd och Raspberry curd! En riktigt härlig och god jordgubbskräm som passar som sås till glass, till att smaksätta grädde, användas i frostingar, fylla muffins/cupcakes och som fyllning till tårtor. Låt fantasin säga vad man kan använda denna goding till! Har man inte tillgång till en mixer så kan man mosa jordgubbarna och sedan koka upp dem med smöret och sockret (enligt receptet) på hög värme, för att jordgubbarna ska söndras ordentligt. Men då måste man ha ständig uppsikt och röra om ofta! Denna curd håller sig i 14 dagar i kylen. Om den ska användas till tårta, ta gärna fram curden i lagom tid innan den ska strykas på. Eftersom curden blir tjock i kylen kan den därför vara lite svår att arbeta med när den är ner kyld.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…