Indisk blomkålscurry

Snabbt, gott och uppskattat

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 gul lök grovhackad
  • 1-2 msk indisk curry
  • 2 msk olja med neutral smak
  • 1 blomkålshuvud delat i 3 cm stora bitar
  • (använd även den strimlade blasten)
  • 2 morötter, skivade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 4 dl kokta kikärtor eller vita bönor
  • 3 dl vatten, salt
  • Serveras med Basmatiris, gärna fullkorn

Gör så här

  1. Bryn löken med hälften av curryn några minuter på medelvärme, tillsätt övriga grönsaker, salt och vatten.
  2. Puttra under lock i 10 minuter.
  3. Smaka av med salt och curry och gärna en klick smör.
  4. Smaklig spis

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr