Indisk kyckling på risbädd

Bjöd Österrike-släkten på denna sist de var här. Enkelt att göra stor sats av och att göra i förväg.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2-3 dl ris
  • 1 grillad kyckling
  • 2 bananer
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 tsk curry
  • ½ tsk salt
  • 1 äggula

Gör så här

  1. Koka riset enl. anvisning på paketet.
  2. Bred ut det i en smord ugnsfast form.
  3. Bena ur och dela kycklingen i bitar.
  4. Skala bananerna och dela på längden.
  5. Vispa grädden och blanda den med salt, curry och äggula.
  6. Lägg köttet och bananerna på riset och slå över grädden.
  7. Kan förberedas hit.
  8. Gratinera på 250º i ca 15 minuter, eller till det är varmt och fått fin färg.
  9. Servera med en sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept