Kantarell och fetaostfylld lax!

En härlig, smakrik och nyttig rätt fylld med vitaminer och nyttigheter. Gifter sig med såväl en god sallad, pasta, matkorn, bulgur eller potatis!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 laxfileer
  • 1 näve blötlagda trattkantareller
  • 1 gul lök
  • 1 tsk flytande margarin
  • 4 msk creme fraiche
  • 1 paket smulad fetaost
  • Hackad dill
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg laxen i en ugnssäker form och skär ett snitt i varje filé. krydda med salt och peppar.
  3. Hacka lök och svamp och fräs i margarin i stekpanna.
  4. Lägg i en skål och blanda i 4 msk Creme fraiche, smulad fetaost, hackad dill och smaka av med salt och peppar.
  5. Fyll till sist varje filé med fyllningen och tillaga i ugnen i ca 20 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept