Kantarellfräs med getost

Gott!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 medelstora potatisar
  • 3 dl kantareller, ca
  • 1 färsk gul lök
  • Rapsolja till stekning
  • 150 g getost
  • 40 g ruccola
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk honung
  • 400 g fläskfilé, skuren lövtunt

Gör så här

  1. Skala och skär potatisen i tärningar (ca 1×1 cm). Skölj tärningarna i kallt vatten.
  2. Ansa kantarellerna och skär löken tunt.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisen till den är genomstekt och fått fin färg. Lägg i kantarellerna och löken och låt fräsa med potatisen i några minuter. Smula över getosten och blanda ner ruccolan. Smaka av med salt och peppar.
  4. Ringla till sist över honungen.
  5. Hetta upp lite olja i en annan stekpanna och stek köttet på hög värme tills det får fin färg.
  6. Krydda med salt och peppar
  7. Fördela kantarellfräset på fyra tallrikar och toppa med köttet.
  8. Smaklig måltid!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…