Kavringsfyrkanter med färskost

Snittar kan man göra av allt möjligt. Här kavringsfyrkanter med färskost. På restaurang kallas de ofta Amuse-Gueule. De ska "roa käften". De kan läggas upp på bricka eller separat på en liten assiette som en minirätt. Knepet är att servera något lyxigt i pytteportioner. Men den gamla hederliga kavringen är ett säkert kort.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 limpa kavring
  • 2 pkt smaksatt färskost som paprika, vitlök, örter etc

Gör så här

  1. Bred två skivor med rikligt med färskost, toppa med en tredje skiva. Tryck ihop.
  2. Skär bort kanterna (om du vill) och dela i fyra små fyrkanter. Lägg upp på fat.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…