Kerstins kalaskassler

God gratäng med mycket smaker.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 röd paprika
  • 1 krm curry
  • 4 dl créme fraiche 34%
  • 3 msk sweet chilisås
  • 2 msk mango chutney
  • 1 1/2 msk färsk ingefära, finhackad
  • 3 dl grovriven cheddarost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kasslern och skär paprikan i småbitar. Fräs detta några minuter i lite smör tillsammans med curryn.
  2. Blanda créme fraiche, sweetchilisås, mango chutney, ingefära och den rivna osten.
  3. Lägg kassler- och paprikabitarna i en eldfast form, häll över den blandade smeten.
  4. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
  5. Servera med kokt potatis eller ris och en sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr