Kinainspererad kycklinggryta

Smal kycklingrätt som vi äter utan tillbehör

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 msk olja
  • 600 g strimlad kyckling
  • 2 skivade lökar
  • 200 g skivade champinjoner
  • 400 g böngroddar
  • 2 1/2 msk soya
  • Ca 1/2 dl maizenamjöl
  • 6 dl hönsbuljong

Gör så här

  1. Fräs kycklingen i oljan i 3 minuter.
  2. Tillsätt lök och svamp, fräs i 2 minuter. Tillsätt böngroddar och soya. Blanda mjölet med buljongen i pannan under omrörning.
  3. Koka under lock på svag värme i 5 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@40talist

Läcker kycklingpaj

Mycket god och lätt att förbereda långt innan man ska äta. Serveras med sallad och små bröd. Gärna ”Grahamsbullar med morötter”.