Kycklingfilé, ädelostfylld med rosépeppar

Filéer kan man ju knappt misslyckas med och är det sen lite gott runt omkring så är det kanon.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 50 g ädelost
  • 1 msk soja
  • 1 tsk dragon
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • 1 tsk krossad rosépeppar

Gör så här

  1. Skär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Lägg filéerna i en ugnsäker form, pensla med soja, strö över dragonen och häll i grädden.
  2. Stek i 200 g i mitten av ugnen ca 15 minuter.
  3. Vänd sen filéerna och pensla med olja. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till. Pressad potatis är min favorit till.

Kommentarer

Detta är enkelt och verkligen JÄTTE gott. Ett av mina favorit recept när det gäller kyckling. Tack för receptet
200 grader
Temp i ugn?

Liknande recept