Kycklingfiléer med knaprig bacon

God blandning.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 900 g kronfågel kycklingfiléer
  • 1-2 paket bacon á140 g
  • Marinad:
  • 4 msk olja
  • 1 msk Johnnys senap
  • 1-1 1/2 msk vitvinsvinäger
  • Garnering:
  • 1stor knippe gräslök

Gör så här

  1. Bryn kycklingfiléerna runt om och krydda väl med salt och peppar. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt och efterstek ca 20 minuter i ugn. Kolla gärna med termometer (innertemp, ca 70 grader). Låt filéerna vila en stund, skiva dem och lägg upp på fat. Knaperstek baconet och bryt ner till mindre bitar. Blanda samman marinaden och häll över de ännu lite ljumna filéerna. Vid serveringen strö över bacon pch ev hackad gräslök.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…