Kylskåpsbullar

Frukostbullar du bakar ut på kvällen, låter långjäsa i kylen och bakar på morgonen

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 1/2 dl rumsvarm mjölk
  • 25 g jäst
  • 1/2 tsk salt
  • 2 msk olja
  • 1 ägg
  • 1/2 dl solrosfrö
  • 1 dl fiberhavregryn
  • 7-8 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Blanda ut jästen i mjölken. Rör i olja, salt, ägg, solrosfrö och havregryn. Blanda sist i vetemjöl till en smidig deg.
  2. Baka ca 10 runda bullar och platta till dem lite, lägg på bakplåtspapper på en plåt eller bricka. Lägg en handduk över och ställ i svalen över natten.
  3. På morgonen bakas bullarna i 225 graders ugn ca 10-12 min.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Guldvinnare! Imponerande "fullträff" från Italien.
99 kr