Laxbiffar från Ann-Britt

Väldigt gott att äta som eventuella rester i ett mjukt och fiberrikt tunnbröd. Lägg först på det uppvärmda moset och sen den uppvärmda laxbiffén. Toppa gärna allt med några strimlor av avokado, och rulla sen ihop allt och njut.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 500 g laxfilé typ Coops Stihavs från frysdisken
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • 1 ägg
  • 0,5 dl veteströ
  • 1 tsk salt
  • Vitpeppar
  • 1 tsk torkad dill

Gör så här

  1. Mal eller riv den halvfrusna fisken, blanda i ägget, ströbröd, mellangrädde, dill, salt och peppar.
  2. OBS! Låt smeten vila i minst i 30 minuter i kylen.
  3. Forma sen till biffar och stek dem härligt gyllenbruna i stekpannan.
  4. Gör hemlagat potatismos och servera krispiga grönsaker till.

Kommentarer

Tack för att du tyckte om mina laxbiffar
Supergoda biffar!!! Det kommar jag göra flera gånger.
Full pott även som kalla i en klämma . Suveräna
kära hjärtanes då ! Suveräna ! Repris sa Gubben !

Liknande recept

@fae

Snabb kinawok

Snabb är en underdrift, detta går på ett kick. Kycklingen kan bytas ut mot annat kött. Teriyakisåsen kan också bytas ut mot någon annan…

@bubba80

Biff Stroganoff

En välkryddad biff stroganoff är bland det godaste som finns. Hemligheten är som med alla andra grytor att låta den koka länge på låg…