Limefrisk jordgubbsbellini

Allra godast med riktigt kallt mousserande vin. Purén kan förberedas flera dagar i förväg och förvaras i kylen. 100 kalorier per portion 0 g fett 0 g protein 4 g kolhydrater

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 12 jordgubbar
  • 2 lime
  • ½ kruka grönmynta
  • 1 flaska mousserande vin, tex. Prosecco

Gör så här

  1. Ansa och snoppa jordgubbarna, värm dem i en kastrull.
  2. Mixa jordgubbarna med en stavmixer till en slät puré, låt svalna.
  3. Skubba limen i ljummet vatten, skär den i kvartar.
  4. Häll purén i glaset, tillsätt limen.
  5. Plocka och tillsätt myntablad.
  6. Fyll på med mousserande vin.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…