Lördagspanna

god smalmat

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 120 g lövbiff
  • ½ liten purjolök
  • 100 g färsk svamp
  • 1 tsk matfett
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk lätt crème fraiche
  • 1 tsk senap

Gör så här

  1. Strimla köttet och grönsakerna, och skär svampen i mindre bitar.
  2. Bryn köttet i en teflonpanna i hälften av matfettet, ta upp köttet.
  3. Fräs sedan grönsakerna och svampen på svag värme i resten av matfettet tills de mjuknar.
  4. Lägg tillbaka köttet i pannan.
  5. Krydda med salt och peppar.
  6. Lyft pannan från värmen.
  7. Rör ner crème fraiche och senap.
  8. Servera genast med 1 ½ dl kokt ris och en blandad sallad

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept