Mandel- och pistaschkakor

Knapriga, snabbgjorda och glutenfria kakor.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 2 dl florsocker
  • 5 dl mandelmjöl
  • ½-1 dl pistaschnötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ihop äggulor och florsocker vitt och pösigt. Rör ner mandelmjöl och pistaschnötter, lite i sänder. Kavla ut degen till en platta ca 5 mm tjock på ett bakplåtspapper. Stansa ut kakor med en pepparkaksform.
  3. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt svalna på galler.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…