Mandelpotatis- och romansallad

Helt klart en favorit till grillat!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 12 mandelpotatisar
  • 1 romansallatshuvud
  • 1 rödlök
  • 1 msk matolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 1 nypa mald kryddpeppar
  • Röda mangoldskott

Gör så här

  1. Skala och koka potatisen på svag värme ca 12 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt stå någon minut innan vattnet hälls av.
  2. Skär sallaten i tre cm breda strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  3. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Skiva potatisen och häll över vinägretten. Blanda potatisen med sallaten i en skål. Garnera med mangoldskott.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@vinklubben

Coq au vin

En trevlig och smakrik kycklingrätt med sidfläsk, vitlök och rödvin. Tillsammans med potatispuré och ett glas Roodeberg får du en perfekt middag.