Marinerad varm bönsallad

Servera salladen med bröd och ost och den blir en mättande middagsrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 burk konserverade bönor (kidney beans) 400 g
  • ca 200 g frysta brytbönor el haricots verts
  • 1 msk vinäger
  • 3 msk olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk italiensk salladskrydda
  • 2 msk hackad lök
  • 1 hackad röd paprika
  • Servering:
  • bröd
  • ost

Gör så här

  1. Häll spadet av bönorna. Koka brytbönor el haricots verts knappt mjuka. Sätt till de avrunna bönorna så de värms lite. Häll av kokvattnet. Blanda i en salladsskål vinäger, olja, vitlök och salladskrydda. Vänd ner väl avrunna men ännu varma bönor och brytbönor samt hackad lök och paprika.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr