Marinerade kycklingfileér

Lättlagad och god kycklingrätt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 kycklingfileér
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl visp- eller matlagningsgrädde
  • Marinad:
  • ½ dl soja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1-2 msk djupfryst hackad persilja
  • 2-3 klyftor pressad vitlök

Gör så här

  1. Blanda samman alla ingredienser till marinaden i en plastpåse tillsammans med kycklingfileérna.
  2. Låt köttet ligga i marinaden i kylskåp i ett dygn.
  3. Lägg fileérna i en ugnssäker form.
  4. Den marinad som finns kvar blandas med crème fraichen och vispgrädden alternativt matlagningsgrädden.
  5. Bred ut över kycklingen.
  6. Sätt in rätten i mitten av ugnen på 200 grader och låt stå i 30 minuter.
  7. Servera med ris och en god sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept