Köttfärskebab med hemmagjord Kebabkrydda
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
Att blanda i kamutvete, matkorn eller mathavre tycker jag är ett härligt sätt att piffa upp sallader med istället för pasta, bulgur och quinoa som jag alltid haft i förut :) Salladerna går ju att variera i all oändlighet men jag har en ost- och skinkgrund här och sedan fyller ni på/byter ut med vad ni själva tycker! Byta ut ost och skinka mot kyckling? Javisst! Eller mot lax och räkor? Jajamen! Lägga till kokta ägg eller annat gott? Inga problem! Endast fantasin sätter gränser :) Vill man ha den vegetarisk så använder man bara ost och då med fördel grillad halloumi som är jättegod i sallader tillsammans med färsk mynta!
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Svecia, paprika och lufttorkad skinka lyfter våfflorna till oanade höjder! Våffelsmet och tillbehör kan göras i förväg.
Glutenfritt tunnbröd som smakar lika bra som den ”vanliga” varianten med vete.
Detta recept innehåller mer ägg än ett vanligt pannkaksrecept, eftersom det mättar mer och eftersom det behövs för att binda ihop det glutenfria mjölet.…