Medelhavsinspirerade fiskekakor

Här tar jag vilken vit fisk som helst, men man kan använda vilken fisk man tycker mest om.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • ½ l fiskfilé
  • ½ tsk salt
  • 1 ½ msk potatismjöl
  • 1 krm oregano
  • Vitpeppar (smaksak)
  • ca ½-1 dl vatten
  • ½ dl soltorkade tomater
  • ½ fetaost

Gör så här

  1. Fiskfilèbitarna läggs i en foodprocessor tillsammans med salt, potatismjöl, oregano och vitpepar efter smak och tycke. Kör foodprocessorn tills en bra och lagom fast koncistens uppnåtts, tillsätt lite vatten om det behövs.
  2. Skölj de soltorkade tomaterna och lägg de i lite varmt vatten då de behöver bli lite mjukare. Klipps sedan i små bitar. Fetaosten tärnas i små tärningar. Rör sedan fetaost och tomatbitarna i fiskdegen (utan att blanda med knivarna).
  3. Stekes gyllene bruna på medelvarm panna.
  4. Serveres med kokt potatis, rårivna morötter och grön sallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…