Flygande Jakob med kokosmjölk, blomkål och cashewnötter
Retroklassiker med asiatiska smaker. Kyckling och banan får sällskap av kokosmjölk, blomkål och mango chutney. Byt ut kyckling mot till exempel paprika, morot och…
Den här rätten var ursprungligen en sideorder, som serverades på vår restaurang Döden i Grytan. Eftersom rätten passade så bra med pasta har jag gjort om den till en syrlig och matig tomatsås med en del styrka som får en speciell karaktär av den söta paprikan. Den stora mängden grönsaker i såsen gör att den passar utmärkt med Penne med smak av tomat och spenat. Såsen har dessutom en krämig karaktär trots att den inte innehåller grädde vilket gör att den fyller rören på ett fint sätt, säger Christian Campogiani, samarbetspartner till Barilla och köksmästare på Den gamle och havet.
Retroklassiker med asiatiska smaker. Kyckling och banan får sällskap av kokosmjölk, blomkål och mango chutney. Byt ut kyckling mot till exempel paprika, morot och…
Dukanvänligt.
Ibland vill även jag att maten ska gå fort att laga. Då har vi min go-to rätt. Bönpasta. Denna gång med en ingefärsglazad kokoswok.
Det här är liksom snabbmat när den är som bäst. Otroligt god och hälsosam, en winwin.
En kryddig marinad som bl a innehåller mörk rom.rommen kan uteslutas och ersåttas med 1 msk balsamvinger och 1 msk extra farinsocker. Om man…
Ungersk kycklinggryta som är gudomligt god, och lättlagad! Lagas mest på känsla, så man kan variera mängden på ingredienserna beroende på vad man tycker…