Paneng Gai – Thailändsk kycklinggryta

Så himla gott...

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 msk olja
  • 2 - 3 kycklingfileér , tunt skivade
  • 1 påse paneng red curry spice mix
  • 1 förp creamy coconut milk 200 ml
  • 1 röd paprika i stora bitar

Gör så här

  1. Stek eller woka kycklingen i oljan tills den är genomstekt. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och paprika. Låt koka under omrörning, ca: 3 minuter.
  2. Servera med kokta äggnudlar eller jasminris.
  3. Byt gärna ut kycklingen mot fläskfilé ellere räkor

Kommentarer

Tänkte testa ditt recept. Men hur stora ska filéerna vara? =)

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…