Panerad schnitzel

En panerad kalvschnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 st kalvschnitzlar
  • 2 st ägg
  • 2 dl ströbröd
  • Salt
  • Peppar

Gör så här

  1. Vispa upp ägget med salt och peppar.
  2. Häll upp ströbrödet på en tallrik.
  3. Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.
  4. Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.
  5. Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…